Üniversitemiz Antivirüs Programı Yenilendi

08 Şubat 2018 Perşembe

Değerli Akademik ve İdari Personelimiz,

Bugüne dek kullandığımız Eset NOD32 Antivirüs programının lisans sözleşmesi bitmiştir ve yenilenmeyecektir. Üniversitemiz bünyesinde kullanılan bilgisayarlarda veri güvenliğini sağlamak amacıyla %100 yerli üretim CHOMAR Endpoint Security antivirüs programı lisansı satın alınmıştır. Bundan böyle üniversitemiz ağında olan tüm bilgisayarlar;  internet siteleri, eposta ve flash belleklerden bulaşması muhtemel virüslere karşı CHOMAR antivirüs programı tarafından korunacaktır. Mevcut Eset NOD32 Antivirüs programının nasıl kaldırılacağı ve CHOMAR antivirüs programının nasıl kurulacağı hakkında gerekli bilgiyi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı web sayfasında veya aşağıdaki linklerden öğrenebilirsiniz.

NOT :  CHOMAR antivirüs programını kurmadan önce mutlaka Eset NOD32 antivirüs programını kaldırmanız gerekmektedir!