İnternet Bağlantısı Hakkında

30 Ekim 2019 Çarşamba

Üniversitemiz öğrencilerinin son zamanlarda internet bağlantı sorunu için Bilgi İşlem Daire Başkanlığına sıklıkla başvurdukları görülmektedir. Gelen öğrencilerin tamamına yakının Öğrenci Bilgi Sistemi bilgilerinin güncel olmadığından dolayı internet bağlantı sorunu yaşadıkları tespit edilmiştir. Bu nedenle aşağıdaki tedbirlerin alınması uygun görülmüştür.
  1. İnternet bağlantı sorunu yaşayan öğrenciler, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına yönlendirilmeden önce bağlı olduğu birimin öğrenci işlerinden veya Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından Öğrenci Bilgi Sistemi'nde kayıtlı olan cep telefonu ve e-posta adreslerinin güncel olup olmadığı kontrol edilmelidir.
  2. Bu bilgiler güncellendikten sonra öğrencinin yine aynı sorunu yaşaması durumunda, öğrenciye bağlı olduğu birimin öğrenci işlerinden veya Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından Öğrenci Bilgi Sistemi'nden iletişim bilgilerinin güncellendiğine dair imzalı çıktı verildikten sonra başkanlığımıza yönlendirilmelidir.
İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.